Peugeot

Bun venit in universul Peugeot!

Va asteptam in complexul nostru din Pantelimon pentru a ne cunoaste mai bine si a va familiariza cu modelele noastre.

Cel mai mare complex Peugeot din Romania este situat pe Str. Biruintei nr. 1B, in Pantelimon.

Investitia din Bucuresti Pantelimon pune la dispozitia clientilor noul concept Blue Box - standard de marca implementat de catre Automobiles Peugeot.

Conceptul Blue Box este rezultatul concretizarii la nivel arhitectural, functional si logistic a filozofiei marcii Peugeot, care pune pe primul plan atentia fata de clientii sai. Aspectul exterior confera un impact vizual puternic, obtinut prin ansamblul arhitectural de cladiri paralelipipedice de culoare albastra, ce subliniaza identitatea Peugeot si se constituie intr-un reper major pentru clientii nostri.

In acelasi timp, interiorul surprinde prin functionalitate si prin structurarea clara a tipurilor de servicii si activitati puse la dispozitia clientilor.

Constructia propriu-zisa se intinde pe o suprafata de 4100 mp, fiind amplasata pe un teren de 15 000 mp si a fost realizata in decursul a 12 luni, cu o investitie de peste 7 milioane euro. Complexul pune la dispozitia clientilor un show-room, un service cu dotare tehnica de ultima generatie, spatii destinate expunerii de autovehicule de ocazie, precum si spatii destinate comercializarii de piese de schimb.

Astfel, toate spatiile destinate accesului public sunt concepute intr-o maniera transparenta, cu scopul de a intampina clientii intr-un cadru primitor si placut. Poate nu intamplator este folosita sintagma de «Casa a Leilor», ci tocmai pentru ca atmosfera si echipa care va intampina sunt primitoare si gata sa va puna la dispozitie toate informatiile referitoare la modelele Peugeot si la serviciile oferite.

Blue Box urmareste realizarea unei ambiante prietenoase si confortabile, care sa induca placerea de a cumpara si de a transforma timpul petrecut cu masina in service, intr-o delectare si un castig pentru client.

In showroom-ul concesiunii din Pantelimon pot fi expuse pana la 13 masini, iar o echipa dinamica de consilieri de vanzari vine in sprijinul informarii clientilor, gata sa raspunda tuturor solicitarilor si exigentelor acestora. Adiacent spatiului de prezentare, exista o zona de asteptare - un spatiu relaxant, dotat cu acces internet si cafe-bar precum si Boutique, in care se regaseste o variata gama de articole promotionale si accesorii, ce dau prilejul iubitorilor marcii sa isi imbogateasca colectia.

Spatiul exterior cuprinde o zona destinata expunerii autovehiculelor stoc concesiune – in medie 80 de unitati, a celor de ocazie si a flotei de test drive si de inlocuire.

Concesiunea dispune de o flota de autoturisme de test drive menite sa faciliteze descoperirea confortului, tinutei de drum si performantelor dinamice ale modelelor Peugeot. Prin intermediul unei vizite la concesiune, fiecare potential client este placut surprins de gama de modele si motorizari oferite de Peugeot, care asteapta sa fie testate.

Pornind de la ideea ca fiecare client este unic, marca acorda o importanta deosebita resurselor, valorilor si imaginii sale. Atat in planul tehnologiei cat si in cel al stilului, Peugeot a gasit solutiile pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientilor.

Informaţii de contact

021 408 68 00

B-dul Biruintei Nr 1B, 077145 Pantelimon, Jud. Ilfov

Detalii contact